Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op seksualiteit.startpagina.nl

Veel vrouwen willen seksueel contact via internet

 • Peter

  Het is mij opgevallen dat veel vrouwen via internet contact met een (toekomstige) minnaar zoeken. Het zijn soms vrouwen die seksueel verwaarloosd worden door hun man, waardoor ze zich als vrouw onzeker gaan voelen en denken dat ze niet meer aantrekkelijk zijn en dan een minnaar zoeken die hun de bevestiging geeft dat ze nog steeds verleidelijk en opwindend zijn. Soms ook vrouwen die relatief (te) vroeg getrouwd zijn en pas nadat kinderen opgroeien tot de ontdekking komen dat zij veel gemist hebben en ze in een sleur leven en daarin verbetering willen brengen, dus zonder direct het huwelijk op het spel te willen zetten. Ook vrouwen waar het huwelijk dreigt te stranden of pas gescheiden zijn, zoeken contact. Het gaat vaak dan niet alleen om het seksueel genot, maar meer om een arm om haar heen, iemand die het gevoel geeft dat je belangrijk voor hem bent en die je het gevoel geeft dat hij je aanvoelt. Een relatie aangaan is dan vaak niet direct het doel, hoewel er dat ook uit voort kan komen. Er rust een taboe op, want het wordt direct als vreemdgaan of ontrouw bestempelt. Maar iki durf te stellen dat een vrouw nooit zomaar vreemdgaat, want meestal spelen er op de achtergrond problemen die niemand kent. Vaak is de mannelijke partner de oorzaak van het vreemdgaan omdat hij ernstig in gebreke blijft, dus je moet oorzaak en gevolg scheiden. Ik ken gevallen waarin een vrouw door vreemd te gaan haar huwelijk heeft gered door het nieuw leven in te blazen waarbij een tijdelijke minnaar een handje heeft geholpen. Ook alleenstaande vrouwen die bijvoorbeeld pas een teleurstellende ervaring hebben gehad, hebben vaak behoefte aan steun en aandacht. Het is niet zomaar seks hebben, maar liefde bedrijven, want de manier waarop je seks hebt is ook veelzeggend want daaruit blijkt of je repect en waardering voor elkaar hebt. De eerste keer is vaak eng voor ze, mmestal voorafgegaan door een mailwisseling, maar in de meeste gevallen zoeken zij toch de eerste keer de intimiteit van het bed samen delen. Wellicht zullen vele vrouwen zich hierin herkennen, ik ben benieuwd.

 • loes

  ik ben het met je eens

 • Peter

  Achter jouw vijf woorden schuilt een (levens) verhaal met ups en downs. Misschien beschermt door een muur uit zelfbescherming. Ik hoop voor je dat je nu weer in rustiger vaarwater bent gekomen en je weer gelukkig voelt.

 • anita

  ja maar de meeste mensen doen het toch via internet??

  ken zat stelletjes ook die inmiddels getrouwd zijn of samen wonen die elkaar via een chat kennen of via een dating site kennen

 • vrouw

  En Peter hoe ervaar jij het met zo'n vrouw intiem te zijn?

  Is het dan tijdelijk meestal?

 • Mannetje

  Hoi Vrouw,

  Voor mij was het tijdelijk ja.

  Haar een heerlijk gevoel geven. We zijn nog steeds vrienden.

  Huub

 • vrouw

  Oh je gebruikt twee namen dacht al!!

 • Mannetje

  Owh, nee hoor, ik ben niet Peter.

  Ben iemand anders.

  Maar was zo vrij om toch te reageren

 • vrouw

  En Peter ji jwil graag zeker de minnaar rol op je nemen?

  Het liefst labiele vrouwen natuurlijk!

  Sukses ermee.

 • Peter

  Beste onbekende vrouw,

  Je trekt al snel conclusies, waarom zou een vrouw labiel moeten zijn om zich aan een man te willen geven? Ik denk juist dat het tegendeel waar (meestal) is. Een vrouw weet meestal heel goed aan wie ze zich wil geven en aan wie niet, want meestal is daar een proces aan vooraf gegaan voordat ze die stap neemt.Mannen mogen dan wel stoer doen, maar in bed bepalen de vrouwen de regels.

  Natuurlijk zijn er ook one-night-stands, maar die behoren nog steeds tot de uitzonderingen, want in de meeste gevallen ontstaat er een verhouding. Behoefte aan seksueel contact ontstaat meestal tussen de oren en niet tussen de benen. Met andere woorden, er moeten eerst wel iets van gevoelens zijn, want anders stelt het seksueel genot niet veel voor en is het net als een ei zonder zout.

  Een labiele vrouw zal hooguit denken, ik geef hem maar zijn zin, dan blijft hij bij me, maar zij zal er zelf weinig plezier aan beleven of het faken. Ik kan me best voorstellen dat een vrouw in moeilijke omstandigheden steun zoekt bij een man en dat zij dan samen ook intiem zijn. Maar dan gaat wel om de steun die hij geeft en is de intimiteit een gevolg daarvan, dus je moet oorzaak en gevolg niet verwarren.